9 april 2011

Välja dagsutskrift på Z-loggen

Hej!
Nu kan man göra en sk. Z-logg vilket innebär att man stänger en loggperiod. En Z-logg innebär en sammanställning från förgående Z-logg till dagens tidpunkt. Alla inslag av varor efter att man gjort en Z-logg kommer att ingå i nästa z-logg period.

X-logg är en sammanställning från förgående Z-logg till dagens tidpunkt. X-logg stänger inte loggperioden utan alla inslag av varor ingår i denna z-logg period.
  •  Dag-logg, är en sammanställning av den valda dagens försäljning dvs från 0.00 tom 23.59.59, Ingen koppling till Z-logg.
  • Vecko-logg är en sammanställning av den valda veckans försäljning dvs från måndag –söndag, ingen koppling till Z-logg.
  • Månads-logg är en är en sammanställning av den valda månadens försäljning dvs från måndag –söndag, ingen koppling till Z-logg.Om Z-logg skall väljas, glöm inte att välja den genom att klicka i cirkeln framför.
     












Nyhet ”Växelkassa”
Växelkassan registreras genom att man klickar det antal gånger på sedeln/myntet man som antalet sedlar/mynt som läggs in i växelkassan. Växelkassebilden kommer upp varje gång efter att man gjort en Z logg.

Det kommer sedan att skrivas ut på logg-utskriften hur stor växelkassan var.
OBS! växelkassan är ej inräknad i summeringen av loggen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för Ditt inlägg. Det kommer att granskas innan det blir publicerat.