6 november 2010

Uppdatering för Skrivarproblem med klippningar i kvittot


Hej!
Några har i samband med uppdateringen av den senaste versionen fått problem med att kvittot "strimlas". Denna åtgärd fixar du genom att ladda ned versionen i texten nedan, klicka här.

Ladda hem uppdateringen här för att fixa så att skrivarproblemet med upprepade klippningar fixas och att femtioöringen försvinner. Version 4.10.4 uppdaterad den 16/2.

  1. Ladda hem den komprimerade filen genom att klicka här och spara den på USB minnet
  2. Packa upp den på ett USB-minne
  3. Läs instruktionerna i filen 'Uppdateringar i den visuella kassan.pdf' som efter upp-packningen kommer att ligga på USB minnet
OBS ! Instruktionerna gäller även för denna uppdatering.

Den senaste versionen innehåller borttagning av 50 öringen, växelkassa och x och z kvitto. dokumentet i pdf kan du läsa här;
http://www.leden.com/Uppdateringar%20i%20den%20visuella%20kassan.pdf

2 kommentarer:

  1. Hej Susanne!
    Vi på Säven hade tänkt skicka en fråga om varför kvittot strimlas! Nu behöver vi inte det eftersom tydligen fler har haft problem med det! Vad bra att ni tog upp detta i senaste nyhetsbrevet! Vi har försökt att analysera varför och har också trott att det kanske beror på att man glömmer slå in varorna innan man slår in pengarna! Nån gång var det så att en kund ville växla bara och då har ,man ju inga varor att slå in! Så vi har fått säga till tjejerna att då måste man öppna med kassanyckeln! Förut, innan uppdateringen hände detta aldrig, lite konstigt för felet måste ju ha gjorts även då? Vi trodde ett tag att apparaten gått sönder eller måste ses över! Vi brukar avhjälpa problemet med att stänga av allting och låta den vara avstängd 10-15 minuter. Sedan brukar det funka igen! Lite jobbigt om det händer när det är många kunder!
    Jag har en annan fråga angående sidan med växelkassan,vi förstår inte riktigt hur man använder den? Har försökt att slå in 300:- som vi har som växelkassa men märker inte vad det tillför?
    MVH Eva Tsuhmanskij / Säven, Partille.

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Bra att det löste sig med uppdateringen. Det är alltid bra att höra av sig när något inte funkar.
    När det gäller växelkassan så är det ju också pengar man måste hålla ordning på i en redovisning så det är därför. Många användare har önskat sig den funktionen. Men det är förstås upp till varje arbetsplats att göra som man vill. Man kan ju bara klicka förbi den också.

    Hälsningar
    susanne

    SvaraRadera

Tack för Ditt inlägg. Det kommer att granskas innan det blir publicerat.